• darkblurbg
  • darkblurbg

MUSIC & MOODS

soul disco pop easy-listening blues smooth jazz gospel

Muziek is belangrijk en zo bepalend voor de sfeer. Lekker swingen naar de top van je feest op het ritme van te gekke nummers. Wil je het liever rustig en ingetogen, dan zing ik mooie liedjes en ballads. Ik creëer een sfeervolle ambiance tijdens je huwelijksceremonie, receptie, de doop van je kindje en zelfs tijdens een afscheidsplechtigheid.


huwelijksceremonie

Kies voor een indrukwekkende entree van de bruid of jullie samen een speciale song, of bedank je ouders op een hele bijzondere manier en maak het einde van de ceremonie spectaculair. Ik zing op elke gewenste locatie; in de kerk, op het stadhuis in het bos, op een landgoed of andere locatie, binnen of buiten. Er is zoveel mogelijk om jullie trouwceremonie helemaal eigen te maken. 

 
receptie    taart & toost    diner

Geniet van feestelijke muziek; live gezongen terwijl jullie de felicitaties in ontvangst nemen, de taart aansnijden en proosten op jullie kersverse huwelijk. Live muziek is een echte sfeermaker en een mooie invulling tijdens het diner.


feest

Maak jullie dag af met een swingende feestavond. Ik breng lekkere en gevarieerde liedjes waar iedereen van elke leeftijd kan meezingen of heerlijk op 'los' kan gaan. En later wanneer je terugkijkt op jullie trouwdag, weet je zeker, het was een TOPdag! 

 

Hieronder vind je mijn repertoirelijst. Zo heb je alvast een beetje indruk van de liedjes. 

Download Repertoirelijst