• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Zingen is voor mij één grote belevenis. Wanneer ik zing neem ik je graag mee op reis langs verschillende muziekstijlen en moods: soul, disco, pop, easy listening, blues en smooth jazz. Op het ritme van swingende en uptempo nummers dansen we samen naar een spetterend hoogtepunt van je feest. Wil je het liever rustig, ingetogen en sfeervol, dan zing ik mooie liedjes en ballads geschikt voor je huwelijksceremonie, receptie, de doop van je kindje of zelfs tijdens een afscheidsplechtigheid.


Huwelijksceremonie

Kies voor een indrukwekkende entree van de bruid of jullie samen een speciale song, of bedank je ouders op een hele bijzondere manier bedanken met een lied en maak het eind van de ceremonie tot een feest. Ik zing op elke gewenste locatie; in de kerk, op het stadhuis in het bos, op een landgoed of andere locatie, binnen of buiten. Er is zoveel mogelijk om jullie trouwceremonie helemaal eigen te maken.

 
Receptie    Taart & Toost    Diner

Geniet van feestelijke muziek; live gezongen terwijl jullie de felicitaties in ontvangst nemen, de taart aansnijden en proosten op jullie kersverse huwelijk. Live muziek is een echte sfeermaker en een mooie invulling tijdens het diner.


Feest

Maak jullie dag af met een swingende feestavond. Ik breng lekkere en gevarieerde liedjes waar iedereen van elke leeftijd kan meezingen of heerlijk op 'los' kan gaan. En later wanneer je terugkijkt op jullie trouwdag, weet je zeker, het was een TOPdag! 

 

Hieronder vind je mijn repertoirelijst. Zo heb je alvast een beetje indruk van de liedjes. 

Download Repertoirelijst