• darkblurbg
 • darkblurbg

Jullie gaan trouwen. Gefeliciteerd! Je hebt een datum, een locatie en nu nog een trouwambtenaar (BABS). Jullie willen geen standaard ceremonie, je wilt iets anders, iets bijzonders. Je bent gaan zoeken en kwam op mijn site terecht. Tof! Jaaaaa.... Supergraag ben ik jullie zingende BABS. 

Maar hoe moet het nou? Je wilt trouwen op een speciale locatie, maar die blijkt geen officiële trouwlocatie te zijn, of het tijdstip/de dag waarop je wilt trouwen is niet bij de gemeente toegestaan. Een ceremonieel huwelijk is dan dé oplossing. Jullie gaan naar de gemeente, zetten (gratis) je handtekening op de officiële huwelijksakte én jullie trouwceremonie wordt door mij voltrokken. Op deze manier kun je trouwen waar, wanneer en je maar wilt. Of het nu is in het bos, op het strand, in het buitenland, op een schip of in je eigen achtertuin!  

Ik vind het een hele grote eer om jullie trouwambtenaar te mogen zijn. Speciaal voor jullie schrijf ik een op maat gemaakte speech, op je lijf geschreven. Daarnaast hebben jullie een special act. Met een live gezongen lied zorg ik ervoor dat jullie een spectaculair entree kunnen maken, bijzonder helemaal eigen! Met een Babs én een zangeres in één is jullie trouwceremonie toch helemaal af!

Hoe werkt het?

 • Al vrij snel nadat jullie contact met mij hebben gezocht, maken wij een afspraak voor een eerste kennismaking. Ik nodig jullie dan graag uit bij mij thuis voor een informeel gesprekje met een hapje en een drankje. Voelt het goed en pas ik bij jullie? Dan gaan we naar stap 2
 • We zijn eruit, we gaan met elkaar in zee.  We plannen afspraak voor bij jullie thuis en nodig eventueel je ceremoniemeester ook uit. Samen gaan we ervoor gaan zorgen dat de trouwceremonie helemaal bij jullie past! Vertel me het me maar! Ik investeer heel graag in jullie! Gemiddeld zo'n 30-35 uur zal ik in jullie huwelijksceremonie steken.
 • Ik neem er de tijd voor om jullie beter leren kennen, krijg een goed beeld van jullie thuis, de plek waar jullie je op je gemak voelen. En misschien ontmoet ik andere gezinsleden, familie, vrienden of huisdieren. Ik kijk er naar uit!
 • We hebben regelmatig mail, app of telefonisch contact.
 • Om een mooi en compleet beeld van jullie te krijgen neem ik in overleg met jullie, contact op met een aantal lieve familieleden, vrienden en getuigen voor hun input.
 • Wanneer jullie bij de gemeente melding gaan doen van jullie voorgenomen huwelijk, geef je gelijk aan te kiezen voor een eigen trouwambtenaar. Daarna zal ik de nodige stappen nemen.
 • Bij een gemeentelijk huwelijk zorg ik voor de wettelijke akte en bij ceremonieel huwelijk of herbevestiging zorg ik voor de ceremoniële akte in tweevoud.
 • Voor jullie kinderen (tot ca. 10 jaar) heb ik een speciale akte die zij mogen ondertekenen. Dat is leuke herinnering aan jullie bijzondere dag.
 • Heb je andere vragen of wil je advies met betrekking tot jullie trouwdag of trouwleveranciers, kun je eventueel ook bij mij terecht.
 • De benodigde zang- en geluidsapparatuur voor microfoonversterking en muziek tijdens de ceremonie wordt ook door mij verzorgd
 • En natuurlijk leid ik op jullie trouwdag van begin tot eind jullie huwelijksceremonie met een persoonlijke speech en zing jullie uitgekozen songs.

 

Eventuele extra kosten:

Er zijn een aantal kosten van de gemeente waarin je wilt trouwen. Deze kosten zijn voor jezelf.     

 • Leges bij de gemeente waar jullie trouwen.
 • Benoeming van mij als ‘BABS voor één dag’ (BABS=Buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand). In geval van een burgerlijk huwelijk moet de gemeente waarin jullie trouwen mij voor één dag benoemen als hun ambtenaar van de burgerlijke stand van de betreffende gemeente. De regels en kosten rondom ‘benoeming voor één dag’ verschillen per gemeente.

 

Trouwen in het buitenland

Voor trouwen in het buitenland geldt hetzelfde bedrag als in Nederland echter zijn de reis- en verblijfkosten niet inbegrepen. Ik reis graag met jullie mee naar een plek jullie keuze! Daarom maak ik voor een huwelijk in het buitenland een offerte op maat.

 

#babsvooreendag #zingendebabs #zingendetrouwambtenaar #beëdigd #benoemingvooreendag #leuketrouwambtenaar #trouwenmetsaskiadian #bekendetrouwambtenaar