• darkblurbg


Geweldig! Jullie gaan trouwen. Gefeliciteerd!

 

Maar wat nu? Er komt ineens zoveel op je af, er is zoveel om te regelen. 

Om te trouwen heb je sowieso een trouwambtenaar nodig. Maar wel eentje die bij jullie past; persoonlijk, gezellig en lekker relaxt.  Leuk he, ik ben zo'n iemand, zeggen ze... ;-) Leuk dat je op mijn site komt kijken...

Hoe kun je nu je ceremonie bijzonder en helemaal eigen maken? Als de zingende trouwambtenaar zorg ik voor een speciaal tintje voor ceremonie. Ik voltrek jullie huwelijk met een trouwspeech die helemaal bij jullie past en daarbij zing ik voor jullie de sterrren van de hemel. Dat maakt jullie huwelijksceremonie specialer en uniek.

Wil je extra gezelligheid tijdens de toost & het aansnijden van de taart of tijdens het diner, dan zorg ik voor sfeerverhogende en heerlijke zang en muziek. Dat maakt het plaatje compleet. Het is feestelijk, het is anders en toch lekker intiem.

Lijkt je dit wel wat, neem dan contact me me op en dan maken we afspraak voor een kennismaking.

Tot snel!

Groetjes,

Saskia Dian van der Sluis-Denneboom

 

Beëdigd en benoemd

Om voor de wet een huwelijk te mogen sluiten moet je als trouwambtenaar beëdigd zijn en dat ben ik.  Elke gemeente in Nederland heeft daarvoor eigen voorwaarden en kosten met betrekking tot de benoeming van een BABS voor 1 dag. Het kan dus zomaar zijn dat de gemeente van jullie géén benoemingen verstrekt aan een (zelfstandig) trouwambtenaar. Dan kunnen we samen kijken naar andere mogelijkheid, zoals bijvoorbeeld hieronder genoemd.

Een wettelijke of ceremoniële huwelijksvoltrekking

Wanneer jullie willen trouwen op een speciale locatie, maar die geen officiële trouwlocatie blijkt te zijn of wil je of op een specifieke dag of tijdstip trouwen, dan kunnen jullie kiezen voor een ceremonieel huwelijk. Dan kun je op het gemeentehuis (gratis) je handtekening te zetten op de formele huwelijksakte. Vervolgens kunnen jullie op de dag, locatie en tijd van jullie keuze van jullie trouwceremonie laten plaatsvinden. Helemaal zoals jullie het willen, of het nu is in het bos, op het strand, in het buitenland, op een schip of in je eigen achtertuin! Je trouwt waar, wanneer en hoe jij dat wilt.

 

Wat kun je ongeveer verwachten?

 • een kennismaking;
 • een offerte met verschillende opties;
 • een uitgebreide vragenlijst;), want ik wil heel veel meer over jullie te weten komen;
 • een interview van jullie familie en/of vrienden;
 • een ceremoniebespreking met jullie ceremoniemeester erbij;  
 • een ceremoniële trouwakte (bij een niet gemeentelijke voltrekking);
 • een kinderakte (leuk voor kinderen tot ca 10 jaar);
 • de benodigde zang- en geluidsapparatuur neem ik zelf mee;  
 • een spectaculair entree op jullie trouwdag;
 • een swingende kick-off van jullie leven samen als echtpaar....!

Wat zijn de kosten

Een trouwdag die echt helemaal bij jullie past. Dat wil ik ook voor jullie. Om dat te realiseren besteed ik gemiddeld  20-30 uur aan alle voorbereidingen. Dat houd in: eventueel het instuderen van jullie speciale song(s), verzamelen van informatie over jullie bij familie en vrienden. En alles verwerken tot een leuke persoonlijke speech. Zo'n speech die jullie op het lijf geschreven is met de song(s) kan ik jullie al aanbieden vanaf € 895,-. 

Het wordt fantastisch! Ik kijk er nu al naar uit om samen met jullie van je mooiste dag een TOP-dag te maken.

 

Extra kosten

Kosten die niet bij de prijs zijn inbegrepen zijn:

* Zang tijdens de receptie/taart en bubbels;

* Zang tijdens het huwelijksdiner;

* Reiskosten (20 ct/km) op jullie trouwdag van Dirksland naar de trouwlocatie en weer terug.

 

En de gemeentelijke kosten zoals:

 • Leges van de gemeente waar jullie trouwen.
 • De  benoeming tot Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand voor 1 dag. De regels en kosten rondom ‘benoeming voor één dag’ verschillen per gemeente.

 

Trouwen in het buitenland

Gaan jullie in het buitenland trouwen, dan reis ik graag met jullie mee naar de plek van jullie keuze. Voor trouwen in het buitenland gelden dezelfde bedragen als in Nederland. De reis- en verblijfkosten zijn natuurlijk afhankelijk van de bestemming. 

 

#babsvooreendag #zingendebabs #zingendetrouwambtenaar #beëdigd #benoemingvooreendag #anderstrouwen #leuketrouwambtenaar #trouwenmetsaskiadian #bekendetrouwambtenaar #andersdananderstrouwen #leuktrouwen