• darkblurbg
  • darkblurbg

MUSIC & MOODS

soul disco pop easy-listening blues smooth jazz gospel

Muziek is belangrijk en zo bepalend voor de sfeer. Er zijn zoveel momenten om het leven te vieren. Denk aan een verjaardag, jubileum, een bruiloft, de opening van je bedrijf, kerst, oud- en nieuw en ga zo maar door...

  • Lekker swingen op het ritme van te gekke nummers. Samen maken we van jouw feest een TOP-feest.
  • Wil je het liever rustiger en ingetogen, dan zing ik mooie liedjes en ballads tijdens het diner en creëer ik een sfeervolle ambiance tijdens je huwelijksceremonie, receptie, de doopviering van jullie kindje.
  • Tijdens de afscheidsceremonie van een geliefde zing ik liedjes die je kunnen helpen bij het verwerken van het verlies en mogelijk een beetje troost en warmte geven.

Waar en wanneer mag ik voor jou zingen?


huwelijksceremonie

Jouw bruiloft, jouw stijl. Bohemian, casual, glamour.... Hoe je ook wilt trouwen, maak je entree nog indrukwekkender met een speciale song. Bedank je ouders op een hele bijzondere manier, of maak het einde van de ceremonie juist heel spectaculair. Ik zing op elke gewenste locatie; op het strand, in de kerk, op het stadhuis, in het bos, op een landgoed of andere locatie, binnen of buiten. Er is zoveel mogelijk om jullie trouwceremonie anders en helemaal eigen te maken. 

 
receptie    taart & toost    diner

Geniet van feestelijke muziek; live gezongen terwijl jullie de felicitaties in ontvangst nemen, de taart aansnijden en proosten op jullie kersverse huwelijk. Live muziek is een echte sfeermaker en een mooie invulling tijdens het diner.


feest

Maak jullie dag af met een swingende feestavond. Ik breng lekkere en gevarieerde liedjes waar iedereen van elke leeftijd kan meezingen of heerlijk op 'los' kan gaan. En later wanneer je terugkijkt op jullie trouwdag, weet je zeker, het was een TOPdag! 

 

Hieronder vind je mijn repertoirelijst. Zo heb je alvast een beetje indruk van de liedjes. 

Download Repertoirelijst