• darkblurbg
  • darkblurbg

MUZIEK & SFEERBoek mij nu op Plugify

 

Muziek is belangrijk en erg bepalend voor de sfeer. Er zijn zoveel momenten in het leven om te vieren. Denk aan je verjaardag, jubileum, een bruiloft, de opening van je bedrijf, kerst, oud- en nieuw en ga zo maar door... Je kunt het ook op verschillende manieren vieren: 

  • Lekker swingen op het ritme van te gekke nummers. Samen met jou en je gasten maken we jouw feest tot een TOP-feest.
  • Wil je het liever rustiger en ingetogen, dan zing ik mooie liedjes en ballads tijdens het diner of ik creëer een sfeervolle ambiance tijdens je huwelijksceremonie, receptie of de doopviering van jullie kindje.

 

Huwelijksceremonie

Jouw bruiloft dus jouw stijl. Bohemian, casual, glamour.... Trouw zoals jij het wilt. Maak je entree indrukwekkender met een speciale song, bedank je ouders op een bijzondere manier, of maak het einde van de ceremonie juist heel feestelijk en spectaculair. Ik zing op elke gewenste locatie; op het strand, in de kerk, op het stadhuis, in het bos, op een landgoed of andere locatie, binnen of buiten. Er is zoveel mogelijk om jullie trouwceremonie anders en helemaal eigen te maken. 

 
Receptie    Taart & Toost    Borrel   Diner

Live achtergrondmuziek is een echte sfeermaker voor elke gelegenheid. Het geeft nét dat beetje extra. Geniet van mooie songs terwijl jullie de felicitaties in ontvangst nemen, de taart aansnijden en proosten op jullie kersverse huwelijk. Met mijn liedjes op de achtergrond zorg ik voor dat beetje meer.  


Feest

Maak jullie dag af met een swingende feestavond. Ik breng lekkere en gevarieerde liedjes waar iedereen van elke leeftijd kan meezingen of heerlijk op 'los' kan gaan. En later wanneer je terugkijkt op jullie trouwdag, weet je zeker, het was een TOPdag! 

 

Rouw

Afscheid nemen is moeilijk. Toch wil je de ceremonie op een bijzondere manier vorm geven. Daarom zing ik graag tijdens de afscheidsceremonie van een geliefde een lied die je kan helpen bij het verwerken van het verlies. Op deze manier draag ik graag bij aan een waardig en memorabel afscheid. En mogelijk mag ik zo een beetje troost en warmte geven.

Waar en wanneer mag ik voor jou zingen?

Wil je weten wat ik zing, neem een kijkje op mijn repertoirelijst....